POLITIKA VRAČANJA

Na tej strani so navedeni koraki in pogoji za vrnitev in zamenjavo blaga, kupljenega v spletni trgovini Ippoyo, v lasti Ippoyo d.o.o., Birčna vas 54B, 8000 Novo mesto (v nadaljevanju trgovina).

Trgovina sledi zakonskim standardom vračanja in zavrnitev naročila, ki jo je določila Komisija za varstvo potrošnikov Slovenije in je opisano v splošnih pogojih.

Vsak kupec ima pravico vrniti ali zamenjati izdelek, kupljen preko spletne trgovine Ippoyo v roku do 30 dni.

ZAMENJAVA IZDELKA 

1) ZAHTEVEK ZA ZAMENJAVO
Če želite izdelek iz vašega naročila zamenjati, lahko pošljite e-mail na e-pošto ippoyoinfo@gmail.com z informacijami o naročilu in sami zamenjavi izdelkov. Prosimo vas da v e-mail-u jasno navedite številko vašega naročila.

2) REALIZACIJA ZAMENJAVE
Če je vzrok zamenjave naša krivda, bomo v celoti krili stroški dostave za pridobitev nadomestnega izdelka, kot tudi za pošiljanje novega.


Če je razlog za zamenjavo napaka velikosti ali izbirna napaka kupca, je kupec dolžan plačati dodatne poštne stroške.

Izdelek, ki ga želite zamenjati nam prosim pošljite na naš naslov. Takoj, ko prejmemo pošiljko od vas bomo poskrbeli, da vam pošljemo nove željene izdelke.

VRAČANJE IZDELKA

 

1) ZAHTEVEK ZA VRAČILO
Prosim da nam napišete e-mail na ippoyoinfo@gmail.com ter napišete da želite vrniti izdelek (ali vse izdelke) iz naročila ter navedite:

- Svojo številko naročila (številko najdete v potrditvenem e-mailu, ki ste ga dobili ob vašem nakupu ali v vašem     računu, če ste registrirani uporabnik)
- Katere izdelke želite vrniti ali zamenjati
- Razlog za vrnitev


2) VRAČILO BLAGA
Pomembno! Plačilo poštnih storitev za vračilo blaga poravna stranka sama!

Stranka lahko izdelke, kupljene v spletni trgovini Ippoyo, vrne trgovini izključno s predhodnim obvestilom na e-mail ippoyoinfo@gmail.com

3) VRNITEV DENARJA
Ko prejmemo vrnjeni izdelek nazaj, če ne želite zamenjavo izdelkov, bomo v 30 dneh povrnili denar. Prosim da nam sporočite informacije o bančnem računu, kamor naj bi se nakazalo vračilo.


4) POŠKODOVANO BLAGO
Pri zamenjavi ali vračanju blaga, kupljenega na spletni trgovini Ippoyo, morate izpolniti naslednje zahteve:

Blago je neodprto in nepoškodovano. Blago ni raztrgano. Blago ne bi smelo biti oprano in/ali kemično obdelano, ne sme biti obrabljeno, likano ali umazano. Če izdelek, ki ga je stranka vrnila ne izpolnjuje zgornjih zahtev, si spletna trgovina Ippoyo pridržuje pravico, da blago vrne nazaj kupcu.

kontakiraj nas

  • Facebook
  • Instagram

© 2021 Ippoyo shop / Design: Jaka Ošlovnik