top of page

FREQUENTLY ASKED
QUESTIONS

 • Kaj je Ippoyo trgovina?
  Ippoyo je spletna trgovina, ki je posvečena uvozu ter prodaji korejske kozmetike, korejske hrane ter korejskih popularnih artiklov (KPOP izdelki, itd). Ponudba v trgovini se ves čas spreminja glede na to kaj je popularno v Južni Koreji, tako da priporočamo redne obiske spletne trgovine.
 • Kje se trgovina nahaja?
  Ippoyo shop je spletna trgovina iz Novega mesta v Sloveniji.
 • Čas dostave?
  Čas pošiljanja je od 3-5 delovnih dni. Vsa naročila so poslana s Pošto Slovenije. Čas dostave za izdelke v prednaročilu je drugačen – za več informacij prosim poglejte pod KPOP PREDNAROČILA.
 • Poštnina
  Poštnina je 4,5 EUR za dostavo po Sloveniji. Brezplačna poštnina po Sloveniji velja za vsa naročila nad 70 EUR.
 • Katere plačilne načine lahko uporabim?
  Plačate lahko s kreditno kartico ali plačilom po povzetju (preko Pošte Slovenije). Na Hrvaškem tudi ponujamo plačilo po povzetju preko DPD. V procesu vašega naročila boste imeli možnost izbrati način plačila. Radi pa vas bi opozorili, da imajo različne banke ali načini plačila tudi (možne) različne transakcijske tarife, na katere naša trgovina nima vpliva.
 • Opazil sem napako v naročilu, kaj storiti?"
  Prejeli ste potrditveni email in ugotovili, da je nekaj narobe z vašim poštnim naslovom, naročenem izdelkom, barvo ali velikostjo, itd. Kadar se vam zgodi karkoli od zgoraj navedenega nas prosim takoj kontaktirajte na naš e-mail ippoyoinfo@gmail.com, da vam lahko pomagamo v najkrajšem možnem času, če je to le mogoče. Ne pozabite, kadar je pošiljka že poslana, seveda težko zamenjamo željeni artikel.
 • Želim prekiniti naročilo, kaj storiti?"
  Zahteva za preklic naročila mora biti poslana takoj po tem ko prejmete potrditveni e-mail oz. v najkrajšem možnem času od potrditve naročila na naš kontaktni e-mail ipppyoinfo@gmail.com. Prosim, da se zavedate da že poslano naročilo ne moremo preklicati.
 • Želim spremeniti moj poštni naslov
  Poštni naslov lahko spremenite v nastavitvah vašega profila katerega uporabljate za naročanje preko spletne strani www.ippoyo.si, pod razdelkom ''My Addresses''.
 • Kako sledim mojim naročilom?
  Vašim naročilom in plačilom lahko sledite preko razdelka ''My orders'', kjer so izpisana vaša pretekla in aktualna naročila, njihovo stanje in vsota plačila. Ko je vaše naročilo poslano prejmete e-mail in SMS sporočilo našega dostavnega partnerja (Pošta Slovenije), v katerem je povezava za spremljanje vašega naročila.
 • Moje naročilo še ni prispelo, kaj zdaj?"
  Čas dostave se razlikuje glede na številne stvari, vključno z logistiko, vremenom, in poštno službo v vašem kraju. Če vaše naročilo ne prispe v 7 delovnih dneh, nas kontaktirajte na ippoyoinfo@gmail.com. Če je minilo manj kot 7 delovnih dni, je vaš paket najneverjetneje še vedno na poti, zato mu dajte malo več časa, da prispe na vaš dom.
 • Ali lahko naročim če nisem v Sloveniji?
  Ippoyo shop pošilja po celotni Europi. Takoj ko končate vaše naročilo, boste preusmerjeni na ''shipping and payment'' spletno stran. Ko vnesete vaš poštni naslov vam bo naša spletna stran povedala katere poštne storitve so možne za vaše območje.
 • Ali se nakup KPOP albuma šteje za Hanteo lestvico?
  Da, vsi albumi v Ippoyo ponudbi so uradni izdelki in se štejejo za Hanteo chart.
 • Kako lahko izberem željeno verzijo albuma?
  Željeno verzijo albuma lahko vedno izberete na koncu naročila v segmentu dodaj komentar, kamor lahko vpišete željeno verzijo KPOP albuma. Če željena verzija ne bo bila na voljo vas bomo kontaktirali preko e-maila.
 • Nakup in izbira KPOP albuma
  Slike KPOP albumov na nasi spletni strani so simbolicne. En dodan izdelek v kosarici pomeni nakup enega KPOP albuma (enega izdelka). Ce zelite narociti vec albumov (oziroma vec verzij) prosim dodajte primerno kolicino izdelkov v kosarico za nakup. Primer: KPOP album ima tri verzije - prosim dodajte v kosarico tri izdelke, ce zelite kupiti vse tri verzije. Za izbiro dolocene verzije prosim poglejte "pogosta vprasanja".
 • Pri nakupu KPOP albuma so tri možnosti za nakup ALBUM ali ALBUM + ZLOŽEN POSTER ali ALBUM + POSTER V TULCU. Kakšna je razlika?
  Če izberete možnost ALBUM (CD), vam bomo poslali zapakiran KPOP album s booklet(om), foto karticami, CD-jem itd. (vse kar je vključeno v album + morebitne pre-order benefits). Ko izberete ALBUM + ZLOŽEN POSTER, vam bomo poslali dodaten poster, zložen in zapakirat skupaj v paketu z albumom. Ko izberete ALBUM + POSTER V TULCU vam bomo poslali dva paketa. En paket bo vseboval KPOP album, poster pa bo dobavljen posebnem tulcu, za zaščito pred morebitnimi poškodbami pri prevozu.
 • Kako dolgo traja dostava v Slovenijo od izdaje izdelka?
  Dostava izdelka v prednaročilu ponavadi traja od 6-15 dni po izdaji izdelka, odvisno od dobavitelja. Za vec informacij nas prosim kontaktirajte na ippoyoinfo@gmail.com.
 • Kdaj boste odposlali prednaročen izdelek?
  Izdelek, ki je na voljo za prednaročilo, boste prejeli šele po izdaji izdelka oz. nato ko pride v Slovenijo. Če ste izdelek kupili skupaj še z drugimi izdelki, ki so že na zalogi, bo celotno naročilo odposlano ko bo prednaročen izdelek prispel v Slovenijo.
 • Ali je prednaročilo omejeno, ter ali lahko spremenim naročeno stvar?"
  Da, večina prednaročil je omejenih za določen čas, in če so izdelki že razprodani pred 'uradnim zaključkom’ prednaročil se te izdelke ne da več dobiti in jih ne morate več naročiti. Za izdelke v prednaročilu ne moremo 100% zagotoviti, da bo na voljo vaša izbrana verzija, vendar se bomo potrudili, da bomo sledili vašim željam.
bottom of page